Gjør Om På Dine Dårlige Vaner Med Våre Smykkeråd

  • av

Hvis du ønsker å finne smykker som passer dine klær, er det flere enkle måter å finne ut hva som vil fungere og hva som ikke vil fungere. Ta en titt på følgende tips om hvordan du kombinerer smykker med klær og hvordan du kan shoppe smykker du vil elske å ha på deg.

Når du kjøper en ring, må du kontrollere at du kjøper en ring i riktig størrelse. Det kan være vanskelig å finne ringer i halve størrelser, men det er mulig. Ikke kjøp en størrelse, og vurder å ha den på nytt. Å endre størrelse er ofte mye dyrere enn å kjøpe en annen sølvring i din størrelse.

Ikke kast din antikke broach fra bestemor, bruk den på nytt. Hvis du legger en kjede gjennom den, blir broachen umiddelbart et fasjonabelt halskjede. Vintage smykker er ekstremt populære i disse dager, og det er fasjonabelt å finne en måte å gjøre det på. Gjenbruk er også et populært konsept i vårt «grønne» samfunn. Den broach kan tjene deg godt med bare en liten endring i bruken.

For å lage en slankere silhuett med smykker, velg brikker som dingler. Dingling stykker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg. For et slankere ansikt, prøv å henge øredobber. Et langt halskjede med en dinglende sjarm kan få den øvre halvdelen av kroppen til å se mye tynnere ut.

For å spare penger på kjøp av smykker bør du vurdere å se på lokale antikvitetsbutikker. Mange selger sine antikke smykker til butikkene når de trenger penger, eller hvis de har arvet det og bare ikke vil ha det. Det er ingen grunn til å betale de høye påslagene som følger med smykker.

En måte å forhindre skade på smykker er å alltid være forsiktig med klær. Den beste måten å sikre at klær ikke skader smykkene, er å alltid legge til aksentstykker etter å ha blitt fullstendig kledd. På lignende måte må du sørge for at smykker alltid fjernes før klesplagg.

Ha en sølvpusseklut tilgjengelig, slik at du raskt kan tørke av smykkene dine før du tar dem på. Polering av smykkene dine får det ikke bare til å se flott ut, men det vil også hindre at det blir så raskt flekkete. Sørg for at smykkene dine ser uberørte ut når du bruker en poleringsklut ofte.

Hvis du kjøper smykker på nettet, kan du undersøke hvor mye erfaring selgeren har i bransjen. Vær spesielt oppmerksom på hvor mange år de har laget varene. Se for å se at deres nettsted inneholder en omfattende beskrivelse av hva de gjør, og søk etter anmeldelser eller attester fra klienter.

Ikke kjøp noen kjemiske løsninger som lover at smykkene dine skal glitre bedre enn noe annet. Det eneste du trenger å ha for å holde smykker rene er såpe og vann. Vær forsiktig og sørg for at du tørker smykkene dine grundig fordi det kan bli flekkete hvis du ikke gjør det.

Smykker kan lage eller ødelegge et antrekk. Å velge et stykke som er for prangende kan ødelegge et fint ensemble, og å ha noe for undervurdert kan risikere at det blir oversett helt. Å følge noen få enkle regler for mote kan sikre at du ikke gjør noen klare feil når du trenger å se bra ut.