Velge Det Perfekte Halskjedet For En Spesiell Anledning

  • av

En av de viktigste tingene du bør vurdere, når du har bestemt deg for å kjøpe et bestemt smykke, er hvor du skal gå for å kjøpe varen fysisk. Denne artikkelen beskriver ting å se etter i et smykke og noen gode tips for omsorg for din dyrebare stykker.

Et flott sted å kjøpe nesten alle typer smykker i verden er Ebay. Ebay er en utrolig stor markedsplass som fungerer som en inngangsport til verden. Du kan kjøpe rimelige vintage, mote og fine smykker. Ebay kan hjelpe deg å få de beste tilbudene og selv kjøpe smykker som har lenge siden blitt betraktet som sjeldne eller ikke lenger produseres.

Bruk en tannbørste og liten bit av tannkrem å rengjøre dine dyrebare edelstener. Dette fungerer veldig bra på diamanter. Tannkremen er en ikke-slipende skrubber, og tannbørsten er liten nok til å komme inn i de små kriker og kroker. Denne metoden er trygg å bruke så ofte du vil.

Hvis øredobber får ørene til å føle kløe eller irritasjon, må du sørge for at du kjøper nikkelfrie smykker i fremtiden. Nikkel brukes ofte i rimelige kostyme smykker, men det kan være veldig irriterende for noen mennesker. Se etter øredobber med gull- eller platina -innlegg for det mest allergivennlige alternativet.

Få alt skriftlig. Hvis selgeren forteller deg at perlen har en garanti, eller at den er til salgs for en bestemt pris neste uke, vil du ha en oversikt over det. Å holde en detaljert skriftlig redegjørelse for all informasjon som sendes mellom deg og selgeren kan hjelpe deg med å være på toppen av eventuelle avvik som kan vises senere.

Rengjør diamantene dine hjemme mellom gullsmedrensninger. Du kan enkelt og billig holde diamantene glitrende like lyse som noen gang. Alt du trenger å gjøre er å få en liten mengde tannkrem og legge den på en tørr klut. Gni steinen helt. Skyll og nyt gnisten.

Du kan trygt rengjøre smykkene dine hjemme. Bland en liten mengde mildt vaskemiddel i vann. La de skitne smykkene trekke i flere minutter og skrubb dem forsiktig med en myk tannbørste. Fullfør rengjøringen ved å skylle smykkene dine i rent vann og la det lufttørke.

Hvis du velger å lage og selge smykker på håndverksbasarer eller loppemarkeder, ta deg tid til å sikre at hvert stykke har en tydelig merket prislapp som ikke kan tukles med, men kan fjernes uten å skade varene. Selv om ingen liker å tro at tyveri kan skje dem, er det best å beskytte din investering av tid og penger.

Fjern smykkene dine når du skal bruke skjønnhetsprodukter. Kremer, parfymer, hårspray og barberkremer vil skade smykkene dine. Det kan bare gjøre smykkene dine skitne, men det kan også skade juvelene dine. Hvis du glemmer en gang i blant, bør det være greit. Ikke gjør det til en vane.

Igjen er det viktig å vurdere den endelige arena hvor du skal kjøpe din nye smykke, før du faktisk kjøper varen. Ved å søke råd og tips gitt i denne artikkelen, vil du være ett skritt nærmere til butikken og den nye smykke .